Ochrana osobných údajov

Ondřej Martinek, fyzická osoba podnikajúca podľa živnostenského zákona, nezapísaná v obchodnom registri, so sídlom Štefánikova 340, Hradec Králové, IČO: 75187728, spracúva nižšie uvedené osobné údaje v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len “nariadenie”).

Súbory cookie

Súbory cookie používame na zlepšenie funkčnosti stránky (funkčnosť prihlásenia, …) a relevantnej reklamy. Viac o cookies. Tieto súbory cookie neobsahujú žiadne osobné údaje.

Používanie súborov cookie môžete odmietnuť vyberaním príslušných nastavení vo vašom internetovom prehliadači. Upozorňujeme však, že ak odmietnete používanie súborov cookie, možno nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.

Komentáre k článkom

Daný externý spolupracovník (Ondřej Martinek, pozri vyššie) bude spracovávať komentáre k článkom, ak budú predložené:

  • meno a priezvisko,
  • e-mailová adresa,
  • komentár,
  • IP adresa.

2. Meno a priezvisko, e-mailová adresa a komentár budú spracované na účely identifikácie autora príspevku a vloženia komentára.

IP adresa bude spracovaná na účely prevencie kybernetických útokov na server správcu.

3. Osobné údaje sa budú spracovávať po dobu 5 rokov. IP adresa bude spracúvaná po dobu 6 mesiacov odo dňa uverejnenia komentára, pokiaľ svoj súhlas neobnovíte.

4. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať, napríklad zaslaním listu, e-mailu alebo kliknutím na odkaz na odhlásenie v obchodnom oznámení. Odvolanie súhlasu bude mať za následok vymazanie komentára.

5. Spracovanie osobných údajov bude vykonávať správca. Osobné údaje pre Správcu však môžu spracúvať aj nasledujúci sprostredkovatelia:

  • poskytovateľ webhostingu, spoločnosť WEDOS Internet, a.s., so sídlom Masarykova 1230 373 41 Hluboká nad Vltavou Česká republika IČO: 28115708,

Kontaktný formulár

Daný obchodník (Ondřej Martinek, pozri vyššie) spracuje vašu e-mailovú adresu a meno, ktoré ste zadali do formulára v prípade odoslania kontaktného formulára.

1. E-mailová adresa a meno budú spracované na účely kontaktovania autora správy s cieľom odpovedať na jeho otázku.

2. Súhlas so spracovaním udeľujete na obdobie 3 rokov, pokiaľ toto obdobie nepredĺžite.

3. Spracovanie osobných údajov vykonáva prevádzkovateľ, ale osobné údaje môžu pre túto spoločnosť spracúvať aj nasledujúci sprostredkovatelia:

  • a. poskytovateľ webhostingu, spoločnosť WEDOS Internet, a.s., so sídlom Masarykova 1230 373 41 Hluboká nad Vltavou Česká republika IČO: 28115708,
  • b. prípadne ďalších poskytovateľov spracovateľského softvéru, služieb a aplikácií, ktoré však správca v súčasnosti nevyužíva.

4. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať, napríklad zaslaním listu alebo e-mailu. Odvolanie súhlasu bude mať za následok vymazanie vašej e-mailovej adresy.

Súkromie

Všetky zhromaždené osobné údaje sú šifrované (pomocou metódy bcrypt/MD5), prístupy administrátora sú zabezpečené silnými heslami (viac ako 20 znakov) a dvofaktorovou autentifikáciou, pripojenie k serveru je šifrované pomocou https certifikátu, rovnako ako prístupy k serveru sú chránené prostredníctvom administrátorskej GEO IP.

Spracovanie osobných údajov a vaše práva

Upozorňujeme, že podľa nariadenia máte právo na:

    .

  • požiadať nás, aby sme vám povedali, aké osobné údaje o vás spracúvame,
  • požiadať o prístup k týmto údajom a požiadať o ich aktualizáciu alebo opravu, alebo požiadať o obmedzenie spracovania,
  • na prenosnosť a právo na kópiu vašich osobných údajov,
  • požiadať nás o vymazanie týchto osobných údajov – pokiaľ nejde o osobné údaje, ktoré sme povinní alebo oprávnení ďalej spracúvať podľa príslušných právnych predpisov,
  • podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov a právo na účinnú súdnu ochranu, ak sa domnievate, že vaše práva podľa nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania vašich osobných údajov v rozpore s nariadením.

Pošli tento příspěvek svému blízkému